This site was designed and created for TMC Builders by PWConsultants.

Contact us at

updated 08 July 2008

Valid CSS!

Garden Room

The customer's pre-war terraced house in Norwich did not have a downstairs window onto their garden. The customer wanted a light and airy space in which they could relax and enjoy their garden. The location of the garden room backed onto an neighbours existing extension. Because of its location there was a lack of space for working and storing materials. During construction the ruins of an Anderson Shelter were found unexpectedly. Despite all this issues TMC builders completed the project to the delight of their customer. Click on a thumbnail to see a larger picture and more notes.

Garden Room View 1 Garden Room View 2 Garden Room View 3 Garden Room View 4
From the house From an upstairs window From the bottom of the garden Another from the house